• Online Webshop | GRATIS verzenden vanaf €34,95
  • Online afspraken inplannen
  • Gratis parkeren
  • info@beautyqueen-tholen.nl

Ontmoet Rowena

Mijn naam is Rowena Reijngoudt, en ik ben op maandag & vrijdag aanwezig in de salon om jullie te voorzien van heerlijke facials & massages. Beauty heeft altijd al in mijn hart gezeten. Al toen ik nog een klein meisje was kon ik heel de dag bezig zijn met nagelslakken en make-up. Daarom heb ik in 2015 besloten om de opleiding tot Allround schoonheidsspecialiste te gaan volgen. En tot op de dag van vandaag heb ik hier nooit spijt van gehad! Het is mijn passie, en ik voer alle behandelingen met liefde en plezier uit. 

 

Professionaliteit, resultaat, kennis en persoonlijke aandacht staan bij mij op nummer 1.

Ik ga verder dan een oppervlakkige facial. Ik probeer altijd de oorzaak van huidproblemen te achterhalen en welke werkstoffen het beste werken op uw huid. Ook kunt u persoonlijk advies verwachten en vertel ik u hoe u thuis het beste voor uw huid kan zorgen. Als schoonheidspecialiste is mijn visie om huidverbetering voor iedereen mogelijk te maken en om iedereen ook wat te leren over het grootste orgaan van het lichaam, onze huid! 

 

Door 100% natuurlijke producten te gebruiken kan ik zelfs een oplossing bieden voor de meest gevoelige huiden.

De producten waarmee ik werk, en die verkocht worden in de salon zijn allemaal natuurlijk. Hierdoor wordt de kans op een allergische reactie sterkt verminderd en zijn ze zelfs geschikt voor de meest gevoelige huiden. Denk ook aan huidproblemen zoals Eczeem, Couperose, Acne & Psoriasis. Doordat ik zelf heel goed weet hoe het is om een huidaandoening te hebben vindt ik het enorm belangrijk dat ik iemand kan ondersteunen om weer lekker in zijn vel te zitten. Zelf heb ik namelijk erg lang last gehad van Eczeem, maar doordat ik over ben gestapt naar deze natuurlijke producten is het volledig onder controle en eigenlijk zelfs verdwenen.

Samen gaan wij het avontuur aan om weer een gezonde huid te creëren!

Maar ik bied nog veel meer dan alleen huidverbetering. Soms is het even goed om uw hoofd leeg te maken, doormiddel van ontspannende massages komt u weer helemaal terug in balans. Van massages tot ontharen en facials, u kunt hiervoor allemaal bij mij terecht doordat ik allround opgeleid ben!

 

"Ik hoop u dus snel eens te ontmoeten! Liefs, Rowena!"

 

Rowena - Schoonheidspecialiste

Schoonheidspecialiste - Rowena


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.