Tatoeages.

 Bij ons in Tholen kun je ook terecht voor het laten zetten van de mooiste en meest unieke tattoos. Onze ervaren tattoo-artist Cherelle staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en je te voorzien van een prachtige en betekenisvolle tatoeage.

 

Of je nu op zoek bent naar een klein en subtiel ontwerp of juist naar een gedurfd en opvallend kunstwerk, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij werken met hoogwaardige inkten en materialen om ervoor te zorgen dat jouw tattoo niet alleen mooi is, maar ook veilig en duurzaam.

 

Onze studio is volledig hygiënisch en voldoet aan alle richtlijnen en normen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Je kunt dus met een gerust hart bij ons langskomen voor het laten zetten van jouw tattoo.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de salon. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan en jouw ideeën te vertalen naar een prachtige tatoeage die voor altijd bij je zal blijven.


Prijzen:

Een tattoo is ten alle tijden in overleg, neem dus eerst contact met ons op wat uw wensen zijn. Uw behandelaar zal u dan verder informeren.

Dienst Prijs
Small tattoo zonder schaduw tot 10 cm € 80,-
Uurtarief voor plaatsen van een tattoo € 120,-


Heeft u vragen over het laten plaatsen van een tattoo? Of over uw ontwerp. Neem dan contact met ons op: