Nagel behandelingen


Acryl


Acryl is de oudste en bekendste techniek voor nagelverlenging. De nagel wordt gemodelleerd met een combinatie van een poeder en een vloeistof genaamd liquid. Het product Acryl is een fijnstof en de liquid geeft een sterke geur af. Als je deze twee producten op de juiste manier mengt, kun je er mooie en sterke kunstnagels mee creëren. Acryl droogt vanzelf, hier is dus geen speciale lamp voor nodig. Acryl is geschikt voor bijna iedere klant, je bent zeker van een lange houdbaarheid en het is een hard product, dus niet flexibel.

Acryl gel (Bo2s Gel)


Acryl-gel, het woord zegt het al, is een gecombineerd product. Acryl-gel is in alle opzichten een combinatie van beide technieken, zowel het aanbrengen als de verwerking zit in het midden van de twee bovengenoemde technieken. Je verwerkt het als acryl, in combinatie met een vloeistof en het geeft de stevigheid van acryl. Daarnaast kun je blijven modelleren, net als bij gel en geeft het ook wat flexibiliteit. Een nieuw product met oneindig veel mogelijkheden, maar wel weer compleet anders dan gel en acryl.

BIAB


Dé trend van dit moment: Bottle Builder! Ook wel genaamd als BIAB én een product dat niet meer weg te denken is in deze tijd. Een unieke treatment die ervoor zorgt dat de nagel maximaal verstevigd en perfectioneert kan worden. Wie wilt dat nou niet? Tevens is het ook nog ideaal om met dit product een verlening te creëren. De Bottle Builder is dikker dan Gelpolish maar dunner dan Gel en Acryl. Het product geeft extra stevigheid, hardheid en flexibiliteit.

Meer informatie over BIAB?
KLIK HIER.

Gellak


Gellak is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Gellak oogt zo dun als nagellak, en is dus een prima behandeling voor de natuurlijke nagels.
Het grootste voordeel van gellak is dat het resultaat tot 14 dagen (en soms langer) behouden blijft. Het verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel doordat wij werken met een rubberbase. Op deze manier kan u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

 


Wanneer kies je nou voor acryl, bo2sgel (acrylgel), BIAB of gellak? 


Geen verlenging en enkel een behandeling voor uw natuurlijke nagels?
Kies dan voor BIAB of GELLAK.

Een verlenging verlenging van uw natuurlijke nagels?
Kies voor ACRYL of BO2SGEL.
 

Acryllaat allergie?
Kies dan voor BO2SGEL.

 

Flexibele nagels?
Kies dan voor BO2SGEL, dit omdat bo2sgel flexibeler is dan acryl.

Vaker last van lucht onder uw kunstnagels gehad bij andere salons?
Kies dan voor BO2SGEL, dit hecht over het algemeen beter dan acryl

Kapster als beroep?
ACRYL, dit omdat je veel haren wast en werkt met shampoo's en haarverf.

Paardrijden als sport/hobby?
ACRYL, omdat dit een hard product is.

 

Is acryl, BO2SGEL & gellak net niks voor u?
Acryl & Bo2sGel zijn dikker en verstevigend. Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. Kies dan voor BIAB

 

Bent u een nagelbijter?
Dan is wellicht het nagelbijt arrangement een goede optie voor u.

Meer informatie over het nagelbijt arrangement? Klik dan hier:

Natuurlijk is het vooral een persoonlijke keuze voor welk product u kiest, ieder lichaam is anders, elke nagel is anders en iedereen reageert anders op producten. Ontdek dus wat bij u past.

 

 

Wij hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar.  Dat is omdat de hormonen nog volop in beweging zijn, daardoor kan het product eerder loslaten en schade brengen aan de natuurlijke nagel omdat de natuurlijke nagels nog niet volgroeid zijn.

Weet u niet precies welke behandeling u moet kiezen? Neem dan even contact met ons op.