Tandenbleken

De tanden staan onder invloed van je dagelijks leefpatroon. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Evenals je leeftijd speelt ook je genetische aanleg een rol. Een onaantrekkelijk gebit bezorgt sommigen zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen.

 

BeautyQueen is gespecialiseerd in het bleken van tanden. Wij werken uitsluitend met professionele, geavanceerde apparatuur en de meest effectieve producten op de markt. BeautyQueen is een proffesionele salon waar u uw tanden kunt laten bleken op een veilige en verantwoorde manier, wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.


WIJ WERKEN MET VERANTWOORDE PRODUCTEN

 ONTVANGT ALTIJD PERSOONLIJK ADVIES VOOR UW BEHANDELING.

SAMEN CREËREN WIJ EEN PRACHTIG EINDRESULTAAT.

ZONDER PEROXIDE, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling. Behandelingen


Perfect Smile | 3 x 20 minuten

Prijs: €74,95

Een glimlach met een natuurlijk witter gebit? Deze behandeling geeft een optimaal resultaat. De behandeling bestaat uit 3 sessies van 20 minuten.

✔️ Intake

✔️ 𝙕𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙥𝙚𝙧𝙤𝙭𝙞𝙙𝙚, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling.

🕑 3 x 20 minuten

(op)fris behandeling | 2 x 20 minuten

Prijs €49,95

De (op)fris behandeling is ideaal als u de basisbehandeling (perfect smile) al hebt ondergaan en de tanden wilt opfrissen. De (op)fris behandeling wordt u aangeraden wanneer er opnieuw lichte verkleuring optreedt. 

Deze behandeling bestaat uit 2 x 20 minuten.

✔️ 𝙕𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙥𝙚𝙧𝙤𝙭𝙞𝙙𝙚, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling.

🕑 2 x 20 minutenWilt u graag samen met iemand komen? Dit is natuurlijk geen probleem, u kunt bij ons tegelijkertijd terecht voor een tandenbleek behandeling.

Boek nu een DUO behandeling! 


Kom samen met je vader, moeder, zoon/dochter, vriend(in) en geniet tegelijkertijd van de behandeling en verbluffende resultaten. 


Veelgestelde vragen

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de meest gestelde vragen zijn?