GRATIS VERZENDING VANAF €49,95

Klik op een foto of op de button om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Ons assortiment

Alles voor uw nagels & verzorging van uw natuurlijke nagels of kunstnagels. 

Ga naar alle nagelproducten

Alles voor uw wimpers & verzorging van uw wimperextensions

Ga naar alle wimper producten

Alles voor een natuurlijk bruin kleurtje, de producten van Marc Inbane zijn producten van de hoogtste kwaliteit, met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. 

 

Ga naar alle producten van Marc Inbane

Yodeyma parfums zijn heerlijke betaalbare eau de parfums gebaseerd op dezelfde geuren als van de grote top merken, de geuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven lang ruiken. 

Ga naar alle parfums. 

De producten van Oolaboo bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door het lichaam worden opgenomen.

 

Ga naar alle producten van Oolaboo

Wasgeluk, de perfecte oplossing voor heerlijk geurende was. Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was?  Natuurlijk zijn er nog veel meer producten van wasgeluk voor een heerlijke geur, neem snel een kijkje.

Ga naar alle producten van wasgeluk

Natuurlijk hebben we nog veel meer producten bij BeautyQueen, zelfs van onze eigen lijn. Ook zijn er cadeaubonnen beschikbaar om te besteden in de salon.

Ga naar alle overige productenBest Sellers

Cadeaubon

€ 10,00

Cadeaubon

€ 10,00

Een cadeaubon om één van onze beautybehandelingen cadeau te geven, verpakt in een mooie geschenkverpakking als u de cadeaubon komt ophalen of laat verzenden.

Eventueel is het ook mogelijk om de cadeaubon aan te schaffen online klik dan hier.
tip: handig ook in verband met de aanbetaling.

 

 

 

Heeft u vragen over een product? Neem dan contact met ons op

Contact

Klantenservice Webshop

Schoonheidssalon Tholen, wimperextensions Tholen, nagelstudio Tholen, nagelstyliste Tholen, acrylnagels in Tholen, gellak in Tholen, Wenkbrauwen epileren Tholen, manicure Tholen, massages Tholen, goede schoonheidssalon, beste schoonheidssalon