Wimpers verven

Omdat niet iedereen het geluk van donkere wimpers heeft is het bij BeautyQueen mogelijk om uw wimpers te laten verven. Tijdens een behandeling wimpers verven in de salon kan BeautyQueen ervoor zorgen dat u met prachtige donkere wimpers de deur uitgaat.

Uw wimpers laten verven is anders dan het opbrengen van mascara of de semi permanente mascara behandeling. Het verven van de wimpers is dus geen vervanger voor mascara of semi permante mascara. Het legt namelijk géén laagje om de natuurlijke wimpers waardoor je een voller of langer effect creëert!

Wimpers verven heeft een ontzettend groot effect op het gezicht. Wanneer wimpers meer zichtbaar zijn zorg je ervoor dat het gezicht sprekender is. Ook zien de ogen er wakkerder uit wanneer deze zijn omlijnd met donkere wimpers. Zo word je wakker met een verzorgde uitstraling, zonder dat je hiervoor direct make-up op hoeft te doen. 

De verf wordt aangebracht na het reinigen van de wimpers en blijft enkele minuten intrekken. Afhankelijk van de gewenste kleur wordt de verf vervolgens van de wimpers verwijderd. Direct na het verven van de wimpers kan de kleur iets donkerder zijn. Deze aanvankelijke kleur wordt na enkele keren wassen snel minder, en er ontstaat dan een kleur die ongeveer drie weken blijft zitten. Na vier tot zes weken is de kleur helemaal vervaagd en hebben uw wimpers weer hun natuurlijke kleur.

Wanneer je jouw wimpers hebt laten verven is het belangrijk om met enkele zaken rekening te houden. In de zomer kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de kleur eerder vervaagd is, doordat de wimpers in aanraking komen met zonlicht. Ook zwembadwater met chloor kan dit effect hebben op de geverfde haren. Probeer daarnaast zo min mogelijk te wrijven in de ogen, om het zo lang mogelijk plezier te hebben van de geverfde wimpers. Het is mogelijk om mascara en andere oogmake-up te gebruiken bij geverfde wimpers. Wel is het, zoals dit altijd geldt, belangrijk om deze make-up er ’s avonds goed af te halen.

Follow us: