WAXEN | HARSEN

Waxen / harsen

Waxen en harsen is een van de meest populaire methoden voor tijdelijke ontharing. Bij BeautyQueen is waxen en harsen hetzelfde. Het voordeel van harsen boven scheren of andere ontharingscrème, is dat de haren langer wegblijven en zachter terug komen. Dit komt doordat dat de haren volledig met wortel en al verwijderd worden tijdens de behandeling. De haren die naar zes tot acht weken terugkomen voelen niet aan als harde stoppels. Het zijn als het ware nieuwe haren die dunner zullen aanvoelen.

________________________________________

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens het harsen maken wij gebruik van warme hars. Deze hars is hypoallergeen en is deze ook zeer geschikt voor een gevoelige huid, wat de kans op een allergische reactie nihil maakt.

Gedurende de behandeling wordt de warme hars aangebracht op het lichaamsgebied die jij graag haar vrij wilt hebben. Dan wordt er eventueel een strip op de hars aangebracht een aangeduwd. Daarna wordt de strip*, met hars en haren, van de huid verwijderd. De strip wordt tegen de haarrichting van de huid afgetrokken. Deze manier van ontharen is vanzelfsprekend iets vervelender dan scheren, maar de resultaten zijn er dan ook naar.

________________________________________

 

Voorbereiding

Tijdens een harsbehandeling mogen haren niet te lang of te kort zijn. Een lengte tussen de 0,5 en 1,5 centimeter wordt al beste lengte gezien. Als de haren te kort zijn, kan de hars niet hechten aan de haren en kunnen zij niet verwijderd worden. Als de haren te lang zijn wordt de behandeling onnodig pijnlijk.

 

________________________________________

 

Welke gebieden kan ik laten ontharen?

Bij BeautyQueen kunt u diverse delen van het lichaam laten ontharen door middel van de wax / hars behandelingen

Wenkbrauwen

Bovenlip

Kin

Kin / kaaklijn / wangen / bovenlip 

Armen onder of boven 

Gehele armen

Oksels

Onderrug of schouders

Rug

Buik

Navellijn

Boven benen tot knie

Onderbenen tot knie

Hele benen boven en onder

Bikinilijn

Brazilian

 

________________________________________

 

Tarieven

De prijzen voor deze behandeling kunt u vinden op onze boekingsite achter de gewenste behandeling. 

 

________________________________________

Nazorg

Wij adviseren op de dag van de harsbehandeling niet onder de zonnebank, in de sauna te gaan of de huid te scrubben.