BIAB behandeling

Dit zijn de nieuwe nagels!!!            

Iedereen loopt ermee weg. Belgie was hier een van de eerste landen die dit aanbood en sommige gingen hier speciaal voor naartoe. Maar nu kunt u ook bij ons in Tholen, Zeeland terecht voor deze behandeling!

________________________________

U kent gellak, u kent acryl, maar beiden is net niks voor u! ? Acryl is dik en verstevigend. Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten.

BIAB (The Gel Bottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin! Het is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan als gellak, maar u kunt het er ook afweken wat bij acryl weer niet gaat, ook is dit dunner. Ook is het niet slecht voor de natuurlijke nagels. Wij zijn de eerste salon in Tholen die deze behandelingen aanbieden. De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. 

Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vind. De biab heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet per se een gellak overheen.                      

U steelt de show met deze nagels, zo waren vele influencers en andere bekende Nederlanders u voor, het hele social media platform staat er vol mee! 

Naast het feit dat de nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aan gebracht zal worden blijft als een huis zitten en kan gewoon opgevuld worden. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten en lift niet, ook helpt het hierbij de natuurlijke nagels groeien. Het is zeer stevig!

________________________________

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben.                              

________________________________

De behandeling

Bij de BIAB nails zal er alleen gevijld worden en gepolijst. Dit is voor degene die al perfecte nagels hebben. Heb jij velletjes en is er extra aandacht nodig bij het verzorgen van jouw handen? Dan boekt u de e-manicure erbij. De BIAB kan ook gecombineerd worden met gellak.

 

Biab nails hebben ook verschillende kleuren, dus je kan het zo fel of feestelijk maken als gewenst. Maar naturel houden kan natuurlijk ook.