Pedicure

In onze salon hebben wij een ruim aanbod van diverse pedicure behandelingen


Voeten dragen u uw hele leven lang, dus een pedicure is zeker geen overbodige luxe. Uw voeten verdienen zeker wat speciale aandacht. Veel mensen denken dat een pedicure gelijk staat aan het laten lakken van de teennagels, maar niets is minder waar. Een pedicure is namelijk veel meer dan dat. Maar wat houdt een pedicure behandeling bij BeautyQueen dan precies in?

 

Tijdens deze pedicure behandeling kunnen we uw teennagels knippen, de nagelriemen verzorgen, verdikte nagels frezen, likdoorns verwijderen en nog veel meer! Een pedicure behandeling zorgt er dus niet alleen voor dat u mooie verzorgde voeten en nagels heeft, maar verhelpt ook allerlei voetklachten zoals eelt, likdoorns of teennagelproblemen zoals schimmelnagels of kalknagels. Als gespecialiseerd salon beschikken wij over diverse mogelijkheden om uw voetproblemen aan te pakken. Heeft u last van een schimmelnagel of kalknagels? Neem dan vrijblijvend contact op per email voor de mogelijkheden.

 

Onze gediplomeerde pedicure specialiste heeft heel veel ervaring in dit vak en verzorgd verschillende pedicure behandelingen voor u. Van een voeten behandeling voor pure ontspanning tot een pedicure behandeling met frezen, eelt verwijderen en eventuele likdoorns verwijderen. Op het gebied van pedicure behandelingen bieden wij voor ieder wat wils aan! 


Behandelingen

Pedicure behandeling 30 minuten

De behandeling van de voeten & nagels, het reinigen van de nagelomgeving, nagels knippen, eelt verwijderen, eventueel likdoorns verwijderen of ingroeiende nagel behandelen afsluitend met een verzorgende voet crème.

Ook meerwerk in te boeken per 15 minuten

Likdoorn verwijderen (als losse behandeling)

Op maat gemaakte orthese.

De orthese wordt op advies of aanvraag gemaakt door de pedicure, dit is in combinatie met een complete pedicure behandeling.

Voet/onderbeen massage

Deze behandeling is enkel te boeken als aanvulling bij een voetbehandeling.