Was geluk

Wasgeluk, de perfecte oplossing voor heerlijk geurende was

Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor. Het is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders...... Ons product is dan ook van Italiaanse bodem!

 

Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor je was. Het parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving... dit noemen wij Wasgeluk

Hoe gebruik je onze wasparfum?

Wij adviseren om 10-20 ml bij 5-7 kg wasgoed te gebruiken. Afhankelijk van je gewenste geursterkte. Voeg onze wasparfum toe naast je reguliere wasmiddel en gebruik voor de parfum het bakje voor je wasverzachter. Het wasparfum zal dan in de laatste spoelronde worden opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur. Je hoeft naast ons product geen wasverzachter te gebruiken. Van wasverzachter kan je kleding vaal en vettig worden. Wil je wel graag wasverzachter toevoegen dan adviseren wij een neutrale geur hiervoor te gebruiken zodat je de optimale geurbeleving van Wasgeluk kunt ervaren. De inhoud van onze flessen is maar liefst 250 ml! Je kunt er dus heel veel wasjes mee doen. 

Natuurlijk & Dierproefvrij! 


Het assortiment is hier te vinden 

Hier kun je alle wasparfums vinden die wij in ons assortiment hebben.  Een wasparfum is te gebruiken zonder wasverzachter! 

Ook zijn er diverse geurkaarten aanwezig die je kunt gebruiken voor in de kledingkast of bijvoorbeeld in de auto

Voor een heerlijke en langdurige geur in huis kunt u een keuze maken uit de roomsprays of geurstokjes

Reinigen en disinfecteren van meubels en stoffen met een heerlijke geur kan met de cloudsspray

Een geur diffuser en heerlijke geur oliën op een natuurlijke basis? Heerlijk voor het reinigen van uw lucht in huis of op uw kantoor

Opzoek naar een cadeautje? Wat is er nou leuker om te geven dan een giftbox met onze favoriete producten

Graag een van onze geuren in de wasparfum variant testen? Dat kan uiteraard zeker


Is er een artikel uitverkocht en wilt u toch graag zo snel mogelijk dit product? Neem dan contact met ons op, wij proberen het dan via deze weg zo snel mogelijk te leveren.