• Online Webshop | Alles onder 1 dak |
  • Online afspraken inplannen
  • Gratis parkeren
  • info@beautyqueen-tholen.nl

Gezichtsbehandelingen | Schoonheidsspecialiste

Schoonheidspecialiste

Toe aan een behandeling door onze schoonheidspecialiste &  pedicure Natascha? Dan bent u hier op het juiste adres.

Ontmoet Natascha

Hierbij wil ik me graag aan u voorstellen, ik ben Natascha Flikweert, 47 jaar en al vanaf jonge leeftijd werkzaam in de beautybranche.

Lees meer »

wij werken met

Janssen Cosmetics

  Het succesverhaal van Janssen Cosmetics begon met een visie. De visie om verzorgingsproducten te maken die meer resultaat bieden dan de bestaande producten op de cosmeticamarkt. De oprichter van het bedrijf, Walther Janssen, ging op zoek naar uiterst werkzame actieve bestanddelen, die de huid binnendringen en de gebruikelijke, oppervlakkige werking van cosmetica overtreffen. Sinds 1990 vervaardigt Janssen Cosmetics producten met een dieptewerking die tot in de onderste huidlagen effect hebben. 

 

Werkzaam en goed verdraagbaar  

Aan de basis van Janssen Cosmetics ligt de combinatie van farmaceutische en cosmetische actieve werkstoffen. Dit heeft geresulteerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging en huidverbetering. De producten van Janssen Cosmetics bevatten alleen actieve stoffen die een overtuigend zichtbaar en tastbaar resultaat leveren en uitzonderlijk goed door je huid te verdragen zijn.  

 

Janssen Cosmetics werkt samen met gerenommeerde dermatologen en toonaangevende onderzoekslaboratoria. Zij hebben samen cosmeceuticals gecreëerd die voldoen aan de verschillende behoeften van de huid. De actieve stoffen in elke lijn zijn zorgvuldig op het bepaalde huidtype afgestemd. Zo zorgen ze voor een onmiddellijke en langdurige verbetering van je huid. 

 

Ruim assortiment en diversiteit in behandelingen 

Het productaanbod van Janssen Cosmetics omvat meer dan 200 producten. Of het nu gaat om cosmeceuticals met dieptewerking, luxeverzorging van buitengewone kwaliteit of ontspannende wellnessrituelen: je vindt altijd het juiste product voor jouw huid. 

 

Kwaliteit  

Wij vinden kwaliteit en huidvriendelijkheid heel belangrijk. Alle producten dragen het kwaliteitskenmerk ‘Made in Germany’. Alle stappen van ons kwaliteitsmanagement, zoals het winnen van de grondstoffen, de verwerking ervan en het vullen van de flacon, worden door Janssen Cosmetics zeer nauwkeurig gecontroleerd en geregistreerd. De meest recente werkzame stoffencomplexen, procestechnieken en onderzoeksresultaten worden onmiddellijk getest en bij de vervaardiging van nieuwe producten toegepast.  

 

Wereldwijde prijswinnaar 

Janssen Cosmetics heeft met zijn producten verschillende gerenommeerde prijzen in de wacht gesleept. In 2011 is Janssen Cosmetics in Miami bijvoorbeeld uitgeroepen tot “Company of the year”. In de cosmeticahoofdstad Parijs hebben we 5 maal na elkaar de Prix de l’Innovation (innovatieprijs) gewonnen voor nieuwe producten. In 2017 werd ons in Duitsland voor de premium cosmeticalijn Platinum Care de felbegeerde Spa Diamond Award toegekend. Bovendien ontvingen we in 2018 ook de “German Brand Award” in de categorie ‘Beauty & Care’ in de rubriek ‘Industry Excellence in Branding’.  

 

Sinds 1990 staan we met passie en fingerspitzengefühl ten dienste van de schoonheid, en brengen we deze in meer dan 80 landen dichter bij de mensen!  

 


Prijzen

De prijzen van onze behandelingen zijn terug te vinden in onze boekingsite

Behandelingen

Standaard gezichtsbehandeling | 60 Minuten (uur)

Tijdens deze behandeling heeft u 60 minuten om heerlijk te ontspannen. Voor we starten met de behandeling wil ik altijd graag weten wat uw wensen zijn, en kijk in naar wat uw huid nodig heeft. De behandeling bestaat uit onder andere: een reiniging, peeling, uitzuiveren van het gelaat, epileren, een crème masker en we sluiten af met een verzorging. ( let wel op iedere huid heeft andere behoefte. Daarom kan het zijn dat uw behandeling wat afwijkt van de bovenstaande onderdelen. ) 

Klassieke gezicht behandeling | 90 Minuten (1,5uur)

Tijdens deze behandeling heeft u 90 minuten om heerlijk te ontspannen. Voor we starten met de behandeling wil ik altijd graag weten wat uw wensen zijn, en kijk in naar wat uw huid nodig heeft. De behandeling bestaat uit onder andere: een reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, epileren, massage, crème masker, dag verzorging en eventueel een lichte dag make-up. ( let wel op iedere huid heeft andere behoefte. Daarom kan het zijn dat uw behandeling wat afwijkt van de bovenstaande onderdelen. ) 

Uitgebreide gezicht behandeling  | 90 Minuten (1,5uur) 

Tijdens deze behandeling heeft u 90 minuten om heerlijk te ontspannen. Voor we starten met de behandeling wil ik altijd graag weten wat uw wensen zijn, en kijk in naar wat uw huid nodig heeft. De behandeling bestaat uit onder andere: een reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, epileren, massage, ampul, collageen of modelage/rubbermasker, dag verzorging & make-up. ( let wel op iedere huid heeft andere behoefte. Daarom kan het zijn dat uw behandeling wat afwijkt van de bovenstaande onderdelen. )

Acne Treatment

Bij deze behandeling wordt uw huid grondig gereinigd, gekalmeerd maar ook gehydrateerd. Bij een acnehuid is het belangrijk de poriën goed uit te zuiveren maar ook het vochtgehalte van de huid goed op pijl te houden. De behandeling bevat een reiniging, peeling/dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, serum/masker en een dag verzorging. Zo krijgt u weer een stralende huid!

Led therapie 

Dit is een huid verbeterende behandeling, en kan ingezet worden op verminderen van een vette huid, het stimuleren van collageen en is dus verstevigend, De led therapie is kalmerend na een intensieve behandeling zoals peelings en dermapen of microneedling.

Fruitzuurpeeling 

Dit is een intensieve peeling voor het afremmen van acne, het tegengaan van verstoppingen, en is perfect voor de rokershuid en/of de huid met pigmentvlekken

Dermaplaning

Dit is een peeling waarbij met een mesje dode huidcellen & donshaartjes worden verwijderd, het maakt de huid zacht en glad. 𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩: 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐚𝐜𝐧𝐞!

Microdermabrasie behandeling

Een intensieve mechanische peeling, uitermate geschikt voor de behandeling van pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, littekentjes van acne en fijne rimpels.

Microneedling

Collageeninductietherapie, het hyaluronzuur wordt diep in de huid gesluisd door een fijne naaldmodule, hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Dit werkt liftend en hydraterend.

Mesotherapie

Rimpels verwijderen zonder naald met de no needle, mesotherapiei. Dit is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes. Ook de slappe en doffe huid wordt behandeld. Het grote voordeel van deze mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt (No needle mesotherapie) De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties.

Anti stress rug | schouder | nek massage 

Deze massage haalt alle spanning uit uw spieren en verminderd de stress. 

Japanse gezichtsmassage | 𝐍𝐀𝐓𝐔𝐔𝐑𝐋𝐈𝐉𝐊𝐄 𝐅𝐀𝐂𝐄𝐋𝐈𝐅𝐓

De Japanse massage is een traditionele kunst zoals de theeceremonie en kalligrafie. Maak kennis met deze 4000 jaar oude massagetechnieken. De japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten (tsubo). Het heeft niet alleen een natuurlijk facelift-effect, maar harmoniseert je op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Kortom een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. 𝐇𝐄𝐓 𝐈𝐒 𝐄𝐄𝐍 𝐍𝐀𝐓𝐔𝐔𝐑𝐋𝐈𝐉𝐊𝐄 𝐅𝐀𝐂𝐄𝐋𝐈𝐅𝐓

Anti-Cellulite behandeling

Een intensieve massage voor stimulering van de doorbloeding en het losmaken van vetophoping. Deze behandeling is het beste in kuurverband, informeer hiernaar tijdens de behandeling.

Harsen/Waxen gelaat

Wanneer u delen in het gelaat laat harsen zullen de haren gemiddeld 3 tot 4 weken weg blijven. Het haar zal niet dikker terug komen doordat de volledige haar wortel verwijdert wordt

Wenkbrauwen / Wimpers verven

Het verven van de wenkbrauw of wimper haren kan een mooie oplossing zijn om uw gezicht meer expressie te geven of om uw wenkbrauwen voller te laten lijken. Uiteraard wordt er altijd gekeken naar uw wensen en wat het mooist bij uw gezicht past.

Brazillian Buttlift | in kuurverband van 12 keer.

12 behandelingen in kuurverband van 60 minuten. De prijs is aangegeven per behandeling. Het liften d.m.v vacuum cups voor versteviging van het weefsel. De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen te sculpten. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plek. Naast het verplaatsen van vet, lift het de billen geleidelijk en pompt het omhoog. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis ook verminderd door de cupping. Tijdens de behandeling wordt een koepel op de billen geplaats. Door een pompje wordt de lucht langzaam uit de koepel gezogen. Dit resulteert in zwelling van de billen en het uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Oftewel; volle, ronde billen!

Borstlift | in kuurverband van 12 keer. 

12 behandelingen in kuurverband van 60 minuten. De prijs is aangegeven per behandeling. Het liften d.m.v vacuum cups voor versteviging van het weefsel. Er wordt een koepel op de borst geplaatst en met een pompje wordt de lucht onder de koepel weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten gaan zwellen. De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder druk (vacuüm) worden gezet; het borst vacuüm systeem zorgt er ook voor dat de vetcellen zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden. 

Vragen? 

Neem dan contact met ons op door middel van dit contact formulier