Nagelbijt Arrangement

Nagelbijten is een vervelende gewoonte, waar je maar moeilijk vanaf komt. Kunstnagels kunnen u hierbij helpen.

Om u in de goede richting te leiden om van het nagelbijten af te komen, heb ik een speciaal Nagelbijt arrangement samengesteld. Het vergt wel enige doorzettingsvermogen!

 

Dit is een foto van een nagel bijter, herkend u uw nagels in deze foto? Dan is het aan te raden om te kiezen voor het arrangement.

 

______________________________________________

Afspraak 1 (week 1)

U komt langs voor uw eerste afspraak. Er wordt een laag kunst product gezet; een basis laag op uw natuurlijke nagels om versteviging op te bouwen. De nagels worden kort gehouden, omdat u niet gewend bent aan lange nagels. Het is van belang dat u een flesje nagelriemolie aanschaft. Hiermee dient u uw nagelriemen minimaal 2x per dag in te smeren om ze soepel te houden.

 

Afspraak 2 (week 2)

U komt langs voor een controle. We bespreken hoe het gaat en uw nagels worden gecontroleerd. Eventuele luchtrandjes worden weg gevijld en afgebroken nagels worden gerepareerd.

 

Afspraak 3 (week 3)

2 weken na het opzetten van de set kunstnagels worden ze na behandeld. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en bijgevuld. Dit gebeurd de eerste paar afspraken steeds na 2 weken, omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien. Door ze eerst goed bij te houden, behoedt u om te gaan bijten en peuteren. Wij adviseren u dus om pas vanaf week 5 te kiezen voor bijvoorbeeld een kleurtje op uw kunstnagels. 

 

Afspraak 4 (week 5)

2 weken na de eerste nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en een stukje ingekort. U kunt nu kiezen voor bijvoorbeeld een mooie glitter of een leuke kleur als u hier al aan toe bent. 

 

Afspraak 5 (week 7)

2 weken na de tweede nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. U kunt uiteraard wisselen van opzet, glitters of kleur.

 

Afspraak 6 ( week 10)

3 weken na de laatste nabehandeling vind de laatste afspraak van het arrangement plaats. De nagels worden voor de laatste keer na behandeld.

 

Na afloop kunnen we weer een afspraak maken om de nagels na 3 weken op te laten vullen of u kunt de nagels dan laten verwijderen. Indien u de nagels laat verwijderen moet u er zeker van zijn dat u van uw nagels afblijft, anders zou het zonde zijn van het arrangement!

 

  • Wilt u meer weten over wat de behandelingen bekijk dan op de website de verschillen tussen diverse behandelingen! 

 

Kosten van de arrangementen. 

BIAB, ACRYL, BO2SGEL ARRANGEMENT - €190,- | Bij de eerste behandeling moet het eerste deel van €100 betaald worden. Voorafgaand van behandeling vijf moet de resterende €90 betaald worden.

 

 

Vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op.