• Online Webshop | GRATIS verzenden vanaf €34,95
  • Online afspraken inplannen
  • Gratis parkeren
  • info@beautyqueen-tholen.nl

Schoonheidspecialiste

Schoonheidspecialiste

Toe aan een behandeling door de gediplomeerd schoonheidspecialiste Rowena? Dan bent u hier op het juiste adres.

Ontmoet Rowena

Mijn naam is Rowena Reijngoudt, en ik ben op maandag & vrijdag aanwezig in de salon om jullie te voorzien van heerlijke facials & massages. Beauty heeft altijd al in mijn hart gezeten. Al toen ik nog een klein meisje was kon ik heel de dag bezig zijn met nagelslakken en make-up. Daarom heb ik in 2015 besloten om de opleiding tot Allround schoonheidsspecialiste te gaan volgen. En tot op de dag van vandaag heb ik hier nooit spijt van gehad! Het is mijn passie, en ik voer alle behandelingen met liefde en plezier uit. 

Lees meer »

wij werken met

Jane Scrivner

Jane Scrivner is niet alleen een huidverzorgende lijn maar ook een huidverbeterend. De producten zijn met de hand samengesteld door Jane zelf. Waardoor je er altijd zeker van kan zijn dat de kwaliteit super is. De producten zijn 100% natuurlijk, 98% biologisch, dierproef vrij, mega ontspannend, en zelfs meerdere keren prijswinnend! 

 

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van heerlijk warme oliën en massages. Je komt hierdoor meteen in totale ontspanning. En terwijl jij heerlijk aan het ontspannen bent wordt je huid verzorgd met pure en intensief werkende producten. Waardoor je meteen gaat stralen.

 

De producten waarmee gewerkt wordt zijn van een eigentijdse lijn van huidverzorging, gemaakt van 100% authentieke kernoliën en natuurlijke ingrediënten samengesteld door Jane Scrivner zelf. Door vele reizen te hebben gemaakt is ze geïnspireerd geraakt door ingrediënten van over heel de wereld om ze op de best mogelijke manier te combineren met als uitkomst haar mooie lijn skin care producten.  

 

De prijswinnende productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid, zowel van buitenaf als van binnenuit. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om uw huid gezond en in conditie te houden. Het is haar overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen. Daarbij is het merk ook geschikt voor de meest gevoelige huiden. Zelfs bij eczeem, rosacea en psoriasis bied het een uitkomst. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 

Ik kan zo nog uren doorgaan met vertellen maar ik denk dat je het gewoon moet komen ruiken, voelen en beleven!

 

De behandelingen worden geheel aangepast op uw huidtype, waardoor u dus echt krijgt wat uw huid nodig heeft! Wat ons bijzonder maakt is de uitleg van alle producten en de handelingen tijdens uw behandeling zodat u weet wat en waarom een handeling wordt uitgevoerd en wat u thuis kunt doen om dit resultaat te behouden! 


Prijzen

Behandeling Prijs
Facial Treatment | 30 Minuten (half uur) €25, -
Facial Treatment | 45 Minuten €50,50
Facial Treatment | 75 Minuten (1uur & 15min) €67, -
Acne Treatment €57,50
Cupping rugmassage €34,50
Rug massage €33,-
Rugpakking €29,95
Bovenlip harsen €10,50
Kin harsen €10,50
Wenkbrauwen harsen €10,50
Wenkbrauwen verven €10, -
Wimpers verven €10,-
Arrangement Full Beauty 2 personen €160,-

Behandelingen

Facial Treatment | 30 Minuten (half uur)

Tijdens deze behandeling heeft u 30 minuten om heerlijk te ontspannen. Voor we starten met de behandeling wil ik altijd graag weten wat uw wensen zijn, en kijk in naar wat uw huid nodig heeft. De behandeling bestaat uit onder andere: een reiniging, uitzuiveren van het gelaat, gezichts massage en we sluiten af met een verzorging. ( let wel op iedere huid heeft andere behoefte. Daarom kan het zijn dat uw behandeling wat afwijkt van de bovenstaande onderdelen. ) Ook graag uw wenkbrauwen en bovenlip geharst? Dit kan los bij de behandeling geboekt worden.

Facial Treatment | 45 Minuten (3 kwartier)

Tijdens deze behandeling heeft u 45 minuten om heerlijk te ontspannen. Voor we starten met de behandeling wil ik altijd graag weten wat uw wensen zijn, en kijk in naar wat uw huid nodig heeft. De behandeling bestaat uit onder andere: een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dag verzorging. ( let wel op iedere huid heeft andere behoefte. Daarom kan het zijn dat uw behandeling wat afwijkt van de bovenstaande onderdelen. ) Ook graag uw wenkbrauwen en bovenlip geharst? Dit kan los bij de behandeling geboekt worden. 

Facial Treatment | 75 Minuten (1uur & 15min)

Tijdens deze behandeling heeft u 75 minuten om heerlijk te ontspannen. Voor we starten met de behandeling wil ik altijd graag weten wat uw wensen zijn, en kijk in naar wat uw huid nodig heeft. De behandeling bestaat uit onder andere: een dubbele reiniging, peeling, silk cocoon cleansing, onzuiverheden verwijderen, masker, massage, huidverbeterend serum, qua-sha lymfe drainage, dag verzorging. ( let wel op iedere huid heeft andere behoefte. Daarom kan het zijn dat uw behandeling wat afwijkt van de bovenstaande onderdelen. ) Ook graag uw wenkbrauwen en bovenlip geharst? Dit kan los bij de behandeling geboekt worden.

Acne Treatment

Bij deze behandeling wordt uw huid grondig gereinigd, gekalmeerd maar ook gehydrateerd. Bij een acnehuid is het belangrijk de poriën goed uit te zuiveren maar ook het vochtgehalte van de huid goed op pijl te houden. Zo krijgt u weer een stralende huid!

Cupping rugmassage

Een cupping massage haalt alle spanning uit uw spieren. Het is een diepe massage die het bindweefsel van de huid versterkt en er voor zorgt dat spierknopen minder worden. Dit is een mooie oplossing voor wanneer u last heeft van een vast zittende rug.

Rug massage

Een ontspannende massage van de rug die de spanning bij u weg neemt.

Rugpakking

Uw rug verzorgen is vaak lastig om zelf te doen, toch is dit ook erg belangrijk en fijn. Deze rug pakking zorgt er voor dat afvalstoffen worden afgevoerd, en de huid wordt gelijk gevoed met mineralen en vitamine.

Bovenlip harsen

Wanneer u uw bovenlip laat harsen zullen de haren gemiddeld 3 tot 4 weken weg blijven. Het haar zal niet dikker terug komen doordat de volledige haar wortel verwijdert wordt

Kin harsen

Wanneer u uw kin laat harsen zullen de haren gemiddeld 3 tot 4 weken weg blijven. Het haar zal niet dikker terug komen doordat de volledige haar wortel verwijdert wordt. 

Wenkbrauwen harsen

Wanneer u uw wenkbrauwen laat harsen zullen de haren gemiddeld 3 tot 4 weken weg blijven. Het haar zal niet dikker terug komen doordat de volledige haar wortel verwijdert wordt. Er wordt altijd geluisterd naar uw wensen en gekeken wat het beste bij uw gezicht past.

Wenkbrauwen / Wimpers verven

Het verven van de wenkbrauw of wimper haren kan een mooie oplossing zijn om uw gezicht meer expressie te geven of om uw wenkbrauwen voller te laten lijken. Uiteraard wordt er altijd gekeken naar uw wensen en wat het mooist bij uw gezicht past.

Arrangement Full Beauty | 2 personen

Even samen compleet in de watten gelegd worden? Boek dan ons Full Beauty Arrangement. Dit is een arrangement voor 2 personen waarbij de huid & rug optimaal verzorgd worden u geniet maar liefst 1,5 uur samen van dit arrangement. Wat bevat dit arrangement allemaal? - huid analyse - rugpakking - reiniging van het gezicht - verwijderen van onzuiverheden - gezichtsmasker - serum - dag verzorging - rugmassage - rugverzorging - koffie/thee met iets lekkers

[noteer in de opmerking de namen van de 2 personen die gebruik maken van deze behandeling] 

Vragen? 

Neem dan contact met ons op door middel van dit contact formulier