• Online Webshop | GRATIS verzenden vanaf €24,95
  • Online afspraken inplannen
  • Gratis parkeren
  • info@beautyqueen-tholen.nl

Schoonheidspecialiste

Schoonheidspecialiste

Toe aan een behandeling door een gediplomeerd schoonheidspecialiste? Dan bent u hier op het juiste adres.

Jane Scrivner is niet alleen een huidverzorgende lijn maar ook een huidverbeterend. De producten zijn met de hand samengesteld door Jane zelf. Waardoor je er altijd zeker van kan zijn dat de kwaliteit super is. De producten zijn 100% natuurlijk, 98% biologisch, dierproef vrij, mega ontspannend, en zelfs meerdere keren prijswinnend! 

 

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van heerlijk warme oliën en massages. Je komt hierdoor meteen in totale ontspanning. En terwijl jij heerlijk aan het ontspannen bent wordt je huid verzorgd met pure en intensief werkende producten. Waardoor je meteen gaat stralen.

 

De producten waarmee gewerkt wordt zijn van een eigentijdse lijn van huidverzorging, gemaakt van 100% authentieke kernoliën en natuurlijke ingrediënten samengesteld door Jane Scrivner zelf. Door vele reizen te hebben gemaakt is ze geïnspireerd geraakt door ingrediënten van over heel de wereld om ze op de best mogelijke manier te combineren met als uitkomst haar mooie lijn skin care producten.  

 

De prijswinnende productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid, zowel van buitenaf als van binnenuit. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om uw huid gezond en in conditie te houden. Het is haar overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen. Daarbij is het merk ook geschikt voor de meest gevoelige huiden. Zelfs bij eczeem, rosacea en psoriasis bied het een uitkomst. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 

Ik kan zo nog uren doorgaan met vertellen maar ik denk dat je het gewoon moet komen ruiken, voelen en beleven!

 

De behandelingen worden geheel aangepast op uw huidtype, waardoor u dus echt krijgt wat uw huid nodig heeft! Wat ons bijzonder maakt is de uitleg van alle producten en de handelingen tijdens uw behandeling zodat u weet wat en waarom een handeling wordt uitgevoerd en wat u thuis kunt doen om dit resultaat te behouden! 

 

Diverse behandelingen staan vermeld in het boekingssysteem, heeft u vragen neem dan contact met ons op.