Japanse gezichtsmassage

De Japanse gezichtsmassage, ook wel Ko-Bi-Do genoemd.
Deze ontspannende en stimulerende massage met een speciale focus op het gezicht. Kobido is een Japanse gezichtsmassage techniek en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid’.

 

Deze eeuwenoude massagetechniek werd in Japan van meester op leerling doorgegeven. Kobido verjongt de gezichtshuid door gebruik te maken van de meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage.

Een Japanse gezichtsmassage begint met een nekmassage waardoor de bloedcirculatie in dit gebied gestimuleerd wordt waardoor de gezichtsspieren zich makkelijker kunnen ontspannen. Na de nekmassage wordt overgegaan op de gezichtsmassage waarna een energetische drukpunt massage volgt. Hierna wordt de massage vervolgd met lymfedrainage om het lymfesysteem te stimuleren en de vrijgekomen afval- en gifstoffen zo effectief mogelijk het lichaam uit te leiden. Ter afsluiting kent de Kobido de hoofdmassage voor ultieme ontspanning en balans.

 
 

 

De effecten van deze Kobido-massage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage. Kobido regenereert, stimuleert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant en bevordert de ontwikkeling van collageen. De Kobido gezichtsmassage is daarbuiten ook erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, rimpels of migraine. Het is bovendien een van de meest efficiënte natuurlijke behandelingen om de veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. De Kobido-massagetechniek verbetert de gezondheid en de vitaliteit van de gezichtshuid en helpt gezichtsongemakken te voorkomen. De massage geeft een totaal gevoel van welzijn en schoonheid.

Ook geeft Kobido een liftend effect voor het gezicht. Op verschillende punten gaat de “Qi” (energie) over van de ene meridiaan naar de andere. Door zachte druk uit te oefenen op deze punten en tegelijk het gezicht te masseren, verbetert de doorstroming van de “Qi” en geeft een liftend effect van de gezichtshuid.

De Kobido massage is het traditionele pad van de schoonheid. Voor Japanners is schoonheid zichtbare gezondheid.

 

 

Voordelen van de Kobido-gezichtsmassage zijn:

Stimulatie van productie van collageen

Verbeterde bloedcirculatie, zuurstof, lymfe en energiedoorstroming

Gezonde huidskleur

Verhoogde hydratatie en voeding van de huid

Verminderde fijne lijnen en rimpels

Jeugdige uitstraling

Verminderde stress

Ontspanning

Verdwijnen van spanningshoofdpijn

Natuurlijke Facelift

 

 

Zoals voor elke behandeling geld, zijn er vaak meerdere afspraken nodig om de huid in goede conditie te krijgen en te houden.