LED Therapie

LED lichttherapie is een zeer mooie behandeling voor huidverbetering. Deze behandeling is volledig pijnloos, is voor ieder huidtype geschikt en zal geen roodheid of huidbeschadigingen veroorzaken.

 

Hoe werkt LED lichttherapie? 

Voor de verbetering van de huid wordt het LED-masker met 495 LED-lampjes ingezet. Dit masker zendt lichtgolven uit naar de huid, welke ofwel oppervlakkig of dieper doordringen. Hoe diep het LED-licht doordringt, is afhankelijk van de kleur van het licht dat wordt gebruikt. De kleur is afhankelijk van welk huidprobleem u met ons wilt aan pakken.

 

 

Wat doet LED lichttherapie met uw huid? 

Het LED lichttherapie Masker kan voor veel huidproblemen ingezet worden. De behandeling is ideaal om de collageenaanmaak in uw huid een boost te geven. De aanmaak van elastine en hyaluron in uw huid te stimuleren. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere, jeugdigere uitstraling. Het LED lichttherapie masker kan ook worden ingezet voor behandeling tegen acne, het verminderen van pigmentvlekken, het herstel van de huid na zonneschade en kan ook ingezet worden na de behandeling met injectables ter voorkoming en vermindering van eventuele blauwe plekken en roodheid.

 

 

Na de behandeling? 

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Het aanbrengen van make-up op de behandelde huid is direct mogelijk. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Om een optimaal resultaat de behalen, adviseren wij de behandeling een aantal keren te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Ook kunt u de LED lichttherapie bij ons bij boeken ter extra ondersteuning van onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen.Soorten ledlicht, en wat zij doen:

Rood

 

Rood LED licht komt wat dieper in de huid en werkt vooral anti-aging en als anti-oxidant. Versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur; elimineert (fijne) lijntjes en rimpels; herstelt huidbeschadigingen en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

 

 

 

Blauw

 

Het blauwe LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Werkt antiseptisch, adstringerend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Voor behandeling van acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden.

 

 

 

Geel

 

Revitaliserend LED licht die voor een verhoging zorgt van de cel-activiteit en cel-energie. Ontwikkeld voor de verouderde en/of gevoelige huid om deze weer in optimale conditie te brengen. Stimuleert collageenvormende cellen & groeifactoren en verbetert het metabolisme.

 

 

 

Groen

 

Ideaal voor de behandeling van oedeem zwellingen en een gestreste, onrustige huid. Vermindert tevens huidoneffenheden. Het effect van groen LED licht wordt ingezet voor behandeling van: hyperpigmentaties en het verminderen van roodheid en erytheem.

 

 

 

Paars

 

Een krachtige combinatie van de rode en blauwe LED-lichtkleuren samen). Deze geeft een zeer goed resultaat bij het herstellen in de behandeling van acne en het behandelen en verwijderen van acne littekens.

 

 

 

Ciyanine

 

Een krachtige combinatie van de blauwe en groene LED-lichtkleuren samen). Deze geeft een zeer goed resultaat bij jet opwekken van de cel-energie en zorgt voor het bevorderen en stimuleren van het meta-bolisme.

 

 

 

Wit

 

Doordringt de huid diep, laat het metabolisme versnellen, vermindert pigmentatie en zorgt voor een verstrakking en verbetering van het huidweefsel


Meer informatie nodig? Neem contact met ons op