Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is wereldwijd een van de populairste mechanische behandelingen. De behandelingen is goed inzetbaar voor huidverbetering zoals bij (fijne)lijntjes, pigment en latente acne pigment en een betere doorbloeding. 

Wat is mircrodermabrasie?

 

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen met een diamantenkop. De diamantenkop geeft geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

 

 

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt, wat wij kunnen behandelen zijn:

fijne rimpels
onzuivere huiden
huidveroudering
oppervlakkige pigmentvlekken
acne littekens (vlekjes)
zonneschade
rokershuid
grove poriën
grove huidstructuur
futloze huid

 

Wat doet microdermabrasie met uw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. .

 

Is microdermabrasie pijnlijk?

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de diamantenkop die wij gebruiken.

 

Wat na een microdermabrasie behandeling?

De huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kunt u nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijgt u een advies tijdens de behandeling.

 

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet gedaan is. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken.


Een kleine impressie van de microdermabrasie behandeling in onze salon


Heeft u nog vragen over de behandeling neem dan contact met ons op.