• Online Webshop | GRATIS verzenden vanaf €34,95
  • Online afspraken inplannen
  • Gratis parkeren
  • info@beautyqueen-tholen.nl

Acryl / Bo2sGel / Gellak

Er zijn verschillende soorten nagelbehandelingen mogelijk hij BeautyQueen, hieronder leest u de verschillende methodes en technieken voor een nagelbehandeling zodat u de juiste keuze kunt maken. 
 
 
Acrylnagels
Acrylnagels bestaan uit een vloeistof (momomer) en acrylpoeder. Door een penceel eerst in de vloeistof te dopen en daarna met het penceel in de acrylpoeder om zo een vloeibaar bolletje te maken. Als het acryl is uit gehard, vijl je hem in vorm, zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel, zonder hobbels en bobbels. Dit betekent dat de behandelingstijd relatief korter is dan bij het plaatsen van de gelnagels. Acryl zijn duurzaam, ze gaan lang mee en zijn minder kwetsbaar.
 
Bo2sgel
Bo2sgel nagels zijn flexibeler dan de acrylnagels. Het is één van de nieuwste technieken in de nagel branche en is een combinatie van acryl en gel. De beste eigenschappen van acryl en gel zijn toegevoegd in 1 systeem. Bo2sgel is een vloeibaar harsachtige substantie en word daarom ook anders opgebracht dan acrylnagels. Het zal uit moeten harden in een UV lamp, dit kan soms een warmte reactie op de nagel geven, wat een "prikkend" gevoel kan geven een korte tijd tijdens het uitharden in de lamp. 

Zowel acryl- als bo2sgel wordt er even dun opgezet.
 
Gelish Soak off gel (Gellak)
Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Gel polish heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak.
Het grootste voordeel van gelish is dat het resultaat tot 14 dagen (en soms langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel. Op deze manier kan u uw nagels gemakkelijker laten groeien.
 
BIAB (Builder In A Bottle) *Nieuw*
 
U kent gellak, u kent acryl, maar beiden is net niks voor u! ? Acryl is dik en verstevigend. Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten.
 
BIAB (The Gel Bottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin! Het is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan als gellak, maar u kunt het er ook afweken wat bij acryl weer niet gaat, ook is dit dunner. Ook is het niet slecht voor de natuurlijke nagels. Wij zijn de eerste salon in Tholen die deze behandelingen aanbieden. De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. 
 
Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vind. De biab heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet per se een gellak overheen.                      
 
Wanneer kies je nou voor acryl en wanneer voor bo2sgel? 

De meeste klanten kiezen voor acryl, gewoon omdat het bekender is dan bo2sgel.
 
Een fabeltje: dat acryl schadelijk zou zijn en bo2sgel niet, beide producten zijn chemische producten en ondanks dat de acrylvloeistof naar ruikt wil dat niet zeggen dat het schadelijk is voor je nagels.
 
  • Je kiest hoor acryl of bo2sgel als u een kunstnagel wilt, dit betekend dus een kunstnagel met verlenging op uw natuurlijke nagels.
 
  • Wanneer je een acryllaat allergie hebt kies dan voor bo2sgel op je nagels.

 

  • Wanneer je erg flexibele nagels hebt zal ik bo2sgel aanraden, dit omdat bo2sgel flexibeler is dan acryl.

 

  • Sommige klanten hebben veel last van lucht onder hun kunstnagels, ook dan zullen wij kiezen voor bo2sgel nagels, omdat bo2sgel over het algemeen beter hecht dan acryl.

 

  • Maar rijd je paard of ben je kapster dan is acryl weer beter voor jou.

 

  • U kent gellak, u kent acryl & bo2sgel, maar allen is net niks voor u! ? Acryl & Bo2sGel zijn dikker en verstevigend. Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. Kies dan voor BiaB
 
Wij hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar.  Dat is omdat de hormonen nog volop in beweging zijn, daardoor kan het product eerder loslaten en schade brengen aan de natuurlijke nagel omdat de natuurlijke nagels nog niet volgroeid zijn.