Tand verzorging


I AM OOLABOO

are you oolaboo too?

veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

Mondverzorging valt onder cosmetica en wij gebruiken het minimaal twee maal per dag in onze mond. Vreemd genoeg behoren de reguliere tandpasta’s niet echt tot de categorie gezond. In de eerste plaats omdat in bijna alle gewone tandpasta's fluoride zit, maar ook allerlei andere ongezonde of zelfs giftige stoffen, zoals SLS en parabenen.

 

Om die reden heeft Oolaboo in samenwerking met Kleinsman / Varzideh Dental Center natuurlijke, veilige en gezonde mondverzorging ontwikkeld.

 

 


Ontdek het verhaal achter de producten van OolabooDe producten van Oolaboo bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door het lichaam worden opgenomen.

 

 

En wist jij dat... 

Wist jij eigenlijk dat onze aarde voor 70% uit water bestaat? Maar dat slechts 1% hiervan geschikt is als drinkwater? Schoon drinkwater is dus niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom heeft Oolaboo het Aquam Servo Project opgericht, daarmee steunen wij het werk van Stichting Waterpas in ontwikkelingslanden. Stichting Waterpas maakt zich sterk voor schoon drinkwater voor iedereen ter wereld. (www.stichtingwaterpas.nl)

 

Eén verkocht Oolaboo product staat gelijk aan 1 liter schoon drinkwater. Op deze manier willen wij graag een steentje bijdragen aan onze primaire levensbehoefte: schoon drinkwater!